Elisabeth Van Lent photography

Nice to meet you!

Hoi, ik ben Elisabeth.

Als bruidsfotograaf gevestigd in beide België en Nederland, breng ik een passie voor het vastleggen van prachtig licht, liefde voor haute couture mode, en een diepe waardering voor elegante en klassieke stijlen samen. Als jullie een glamoureuze bruiloft aan het plannen zijn en de combinatie van echte momenten en elegantie willen in jullie vastgelegde herinneringen, sta ik klaar om jullie toegewijde fotograaf te zijn, om alles vast te leggen op jullie grote dag.

Nice to meet you!

Hoi, ik ben Elisabeth.

Als bruidsfotograaf gevestigd in beide België en Nederland, breng ik een passie voor het vastleggen van prachtig licht, liefde voor haute couture mode, en een diepe waardering voor elegante en klassieke stijlen samen. Als jullie een glamoureuze bruiloft aan het plannen zijn en de combinatie van echte momenten en elegantie willen in jullie vastgelegde herinneringen, sta ik klaar om jullie toegewijde fotograaf te zijn, om alles vast te leggen op jullie grote dag.

FINE ART FASHION FOTOGRAFIE
IN COMBINATIE MET FOTOJOURNALISTIEK

Ik heb een passie voor het vastleggen van mensen en de prachtige momenten die zich ontvouwen tijdens jullie speciale dag. Als fine art destination bruidsfotograaf ligt mijn hart bij elegantie, glamour, haute couture mode en weelderige bloemendecors, maar ook bij de liefdevolle momenten, tranen van geluk en de beste dansmoves op de dansvloer. Gedurende de dag is mijn streven om dat perfecte, adembenemende natuurlijke licht te vinden dat als basis dient voor elke foto. Door naadloos de spontane momenten van fotojournalistiek te combineren met de artistieke touch van fashionfotografie, creëer ik een unieke fusie die de essentie en schoonheid van jullie speciale dag vastlegt tot in de details.

Elisabeth Van Lent photography

Met Nederland en België als uitvalsbasis reis ik door heel Europa en daarbuiten om de schoonheid van jullie trouwdag vast te leggen. Na jarenlang uitgebreid te hebben gereisd voor tientallen bruiloften, garandeer ik je de kwaliteit die weerspiegeld wordt in mijn diensten en beelden. Elke bruiloft is anders; soms werk ik alleen, soms breng ik een team van getalenteerde fotografen mee. Ik bied ook de luxe van dronefotografie als aanvullende service, waardoor een werkelijk prachtig totaalplaatje als eindresultaat wordt gegarandeerd.

Leer me beter kennen

Wat je nog meer
over mij mag weten

Ik heb bijna 10 jaar ervaring als bruidsfotograaf, maar daarvoor was ik student aan de Technische Universiteit Delft. Ik behaalde mijn B.Sc in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek voordat ik mijn ware passie volgde: het vastleggen van de schoonheid van het leven door middel van fotografie.

Als ik niet achter de camera sta, kun je me vinden terwijl ik Bodypump- en Bodycombatlessen geef of met een taartje en een cocktail op een terrasje in de zon. Afgezien van fotografie en fitness, heb ik nog een paar andere passies in het leven, waaronder wandelen in de bergen, genieten van de zon en palmbomen knuffelen tijdens het reizen, en tijd doorbrengen met mijn furry babies. Als een echte ‘crazy cat lady’ kan ik niet weerstaan aan de drang om elke kat die ik tegenkom te aaien Mijn favoriete land, Griekenland, heeft alles – geweldig eten, prachtige natuur, een warme zee, en duizenden katten

Ik heb ook een liefde voor haute couture. Ik geniet ervan om het vakmanschap en de kunst achter elk stuk te bewonderen, en laat me erdoor inspireren in mijn eigen werk.

Bruiloften die mijn hart
sneller doen kloppen

Zonnige bestemmingen
in Europa

Als iemand die opgroeide in een vlak en regenachtig land, voel ik me van nature aangetrokken tot bruiloften die plaatsvinden in de zonnigste of meest verhoogde delen van Europa. Van palmbomen word ik blij, terwijl met sneeuw bedekte bergtoppen me nooit ophouden te verwonderen. Ik geloof dat deze adembenemende achtergronden de ideale setting creëren voor een onvergetelijke trouwdag.

Bloemenzeeën

Bloemen voegen een vleugje schoonheid en elegantie toe aan een bruiloft. Ze kunnen een saaie ruimte omtoveren tot een adembenemend mooie, en ze hebben het vermogen om de algehele sfeer van het evenement op te fleuren. Bloemen hebben ook een manier om de romantische en emotionele elementen van een bruiloft naar voren te brengen, en ze kunnen gevoelens van liefde, vreugde en geluk oproepen. Voor mij bestaat er nooit zoiets als ’te veel bloemen’, bloemenzeeën zijn precies genoeg.

Elisabeth Van Lent photography
Elisabeth Van Lent photography ceremonies and dinners

Buitenceremonies
en -diners

Als liefhebber van natuurlijk licht en buitenomgevingen zijn mijn favoriete bruiloften die welke buiten worden gehouden met lange eettafels, vooral in zonnige bestemmingen. Het vieren in de open lucht en genieten van de zonnestralen is de perfecte manier om je speciale dag door te brengen, en de ideale situatie voor mij om alles vast te kunnen leggen met veel natuurlijk licht.

Haute couture
& black tie events

Met een onvervulde passie voor haute couture, vind ik troost in het vastleggen van momenten van elegantie en stijl. In een alternatieve realiteit zou ik mijn eigen lijn van prachtige jurken hebben gecreëerd, zoals Elie Saab, Zuhair Murad, Ziad Nakad, Monique Lhuillier, Tamara Ralph en meer. Echter, in dit leven omarm ik de vreugde van het fotograferen van stralende vrouwen in mooie jurken en knappe mannen in stijlvolle smoking bij bruiloften.

The beste moves op de dansvloer

Je weet al dat ik van natuurlijk licht houd en dol ben op een zomerse dag vanwege het lange daglicht. Maar wist je ook dat ik dol ben op discoballen en laserlichten? Jullie bruiloft vieren met een groot dansfeest is wat mij betreft de beste manier om jullie trouwdag af te sluiten, en ik zal met jullie midden op de dansvloer staan, midden in de actie, om de beste dansmoves van jullie vrienden en familie vast te leggen.