Ontdek
mijn diensten

Mijn fotografie-stijl is voornamelijk te omschrijven als fine art, en ik maak er een prioriteit van om natuurlijke en tijdloze resultaten vast te leggen door gebruik te maken van het beste natuurlijke licht dat beschikbaar is. Hoewel ik open sta voor alle soorten fotografie, blink ik uit in een paar specifieke categorieën.

Als je echter een project hebt dat buiten deze categorieën valt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik zou het fantastisch vinden om erover te horen en te bespreken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen.

Elisabeth Van Lent photography

Ik ben volledig toegewijd aan het vastleggen van jullie trouwdag op een manier die authentiek, chic, modern en natuurlijk is. Mijn kenmerkende stijl combineert fotojournalistiek, fashion editorials en een scherp oog voor detail om verbluffende, gracieuze foto’s te creëren die jullie jarenlang zullen koesteren.

Ik begrijp dat elke bruiloft uniek is, daarom bied ik op maat gemaakte pakketten die zijn afgestemd op jullie specifieke wensen en behoeften. Onze op maat gemaakte collecties omvatten het gezamenlijk plannen van de tijdlijn, trouwfotografie door mijzelf, met of zonder een team van fotografen, reizen en verblijf naar jullie trouwlocatie waar ook ter wereld, digitale foto’s in hoge resolutie, een persoonlijke online galerij en een erfstukalbum.

Daarnaast bied ik extra opties zoals fine-art prints, een verlovingsshoot, een after-wedding shoot en meer. Voor destination weddings kan ik ook dekking bieden voor jullie welkomst- en afscheidsevents.

Gevestigd in Nederland en België, zijn mijn diensten beschikbaar in heel Europa en daarbuiten. Ik neem een beperkt aantal bruiloften per jaar aan om ervoor te zorgen dat ik jullie de aandacht en ervaring kan bieden die jullie verdienen. Neem vandaag nog contact met me op om meer te weten te komen over mijn trouwfotografiediensten en hoe ik jullie speciale dag op een unieke manier kan vastleggen.

Elisabeth Van Lent photography

Lees onze
veelgestelde
vragen

Let's connect

Elisabeth Van Lent photography
Elisabeth Van Lent photography